Aleyna'nın katili intihar etti
Denizli'de Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Aleyna Yurtkölesi'nin kaldığı apartta boğarak öldüren İranlı eski sevgili Shayan Kheyrian cezaevinde intihar etti

14 Ocak 2021 - 10:41 - Güncelleme: 14 Ocak 2021 - 11:07
Zanlı Shayan Kheyrian'ın, emniyetteki ifadesinde Aleyna Yurtkölesi ile daha önce sevgili olduklarını, barışmak için evine gittiğini, çıkan tartışmada boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Cezaevinde intihar etti
Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen Shayan Kheyrian’ın tanınmamak için kar maskesi ve kapüşon ile yüzünü gizleyerek içeri girdiği, eldiven geçirdiği elleriyle genç kızı boğarak öldürdüğü belirlendi. Mahkemede suçunu kabul eden Shayan Kheyrian, tutuklanarak Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne gönderilmişti. Zanlının tutuklu olduğu cezaevinde kaldığı koğuşta dün akşam saatlerinde kendini tavana iple asarak intihar ettiği öğrenildi. Kheyrian'ın cesedi görevli gardiyanlar tarafından bulundu.
Kheyrian'ın cesedi jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, savcılık tarafından cezaevinde inceleme başlatıldığı öğrenildi.
YORUMLAR