1.5 AYDA 270 BİN METREKARE SATILDI

TAKİP ET

Çardak OSB'deki Sanayi Odasına ait arsalar kısa sürede tükendi DSO'nun iki ay önce metrekaresi 3 dolardan Özdemir Sabancı OSB'de satışa çıkardığı arsaların tamamı satıldı.

ODA Başkanı Keçeci, “Odamıza ait 270 bin metrekare arsanın tamamını 7 farklı sektöre sattık. Gelirinden daha çok, o bölgenin canlanması bizim için önemliydi.”

“Vakıflar Bankasına ait olan yerlerin de biran önce satılması için önerilerimiz oldu. Oraları da en kısa sürede yatırımcılara kazandırmamız lazım.”

Denizli Sanayi Odası’nın Eylül ayında metrekaresi 3 dolardan satışa çıkardığı arsalar peynir ekmek gibi satıldı.

Özdemir Sabancı Organize Bölgesinde bulunan Sanayi Odasına ait 270 bin metrekare arsanın tamamı satıldı. 7 farklı sektörün talipli olduğu arsaların tapu devirleri bu hafta içerisinde bitirilecek.

Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Bu satışlar sanayiciyi cesaretlendirecektir.  Odamıza ait yerlerin tamamını sattık. Vakıflar Bankasına ait olan yerler var. O bölümlerin uygun fiyata  satışı içinde bankaya önerilerimizi sunduk.” dedi.

Keçeci Odanın, Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde büyük bir fedakarlık örneği sergilediğini de ifade ederek, “Satışlarımızın ardından bölgemizde yakında yatırımlar başlayacak. 7 farklı sektörden, arsalarımıza talipli çıktı ve satışlarını gerçekleştirdik. Bunlar, tekstil ve metal ağırlıklı firmalar. Kısa bir süre içerisinde yatırımlarına başlayacaklar. Boş duran arsalarımızı katma değere kazandırmış olduk. İleride bölgelerdeki yatırımcılara da burası cazip hale gelecek. İstihdama büyük katkısı sağlayacak. Gelirinden daha çok, o bölgenin canlanması bizim için önemliydi. ”dedi.