12 yıl sonra eli titremeden yemek yiyebildi

TAKİP ET

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu 2 yıl yoğun bakımda kalan ve yoğun bakımdan çıktıktan sonra  tek başına yemek yiyemez durumda hastaneden taburcu edilen Yücel Kayatepe,  DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU üyeleri sayesinde sesini duyurup, geçirdiği ameliyat sonrası, 12 yıl sonra tek başına yemek yemeye başladı.


HABER MERKEZİ 

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU’na attığı bir video ile hayatı değişen Yücel Kayatepe’nin paylaştığı  video Gurup üyeleri tarafından 65 bin  paylaşım ile 2 milyon kişiye ulaştı. Bu videoların  ulaştığı kişilerden biri de Beyin ve Sinir Cerrahisi  uzmanı Doç. Dr. Atilla Yılmaz idi. Doç. Yılmaz Yücel’i Okan Üniversitesi’ne davet ederek, gerekli ameliyatı yapıp, sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU üyelerinin paylaşımları ile 10 günde 2 milyon kişi tarafından izlenen Yücel Kayatepe’nin yardım çağrısı, cevapsız kalmadı Gurupta bulunan üyelerinin oluşturduğu yardım yumağı çığ gibi büyüyerek yayıldı ve 15 gün içinde Yücel Kayatepe’nin ameliyatını sağladı.



TEDAVI SÜRECİ BASLIYOR

Tedavı sürecı paylaşıma grup üyelerinden gelen, “geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” yorumuna  en anlamlı yorumu yapan Doç.Dr. Atilla Yılmaz’ın devreye gİrmesİ ıle basladı. “Gel kardeşim. Senin ameliyatını ben karşılıksız yaparım!” diyerek, Yücel Kayatepe’yi ve binlerce üyeyi sevince boğdu. Daha fazla beklemeye tahammülü olmayan Kayatepe, bu yorum üzerine doğru Doç. Dr. Atilla Yılmaz’ın yanına gitti, aynı gün muayene oldu ve hastaneye yattı. Ertesi gün ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşen Yücel Kayatepe 3. Gün taburcu edilerek evine döndü.



DOÇ.DR. YILMAZ, “TEDAVİ BANA AİT”

Yücel Kayatepe’nin ameliyatını gerçekleştiren Doç.Dr. Atilla Yılmaz, ameliyat sonrası DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU kurucusu Nadir Güleç’i arayarak, “Yücel bey’in ameliyatı başarılı geçti. Bu size ulaşan hastalardan sadece bir tanesi. Türkiye’de bu durumda olan çok sayıda hasta var ancak, bunun tedavi edilebildiğini bilmiyorlar. Hareket bozukluğu rahatsızlıklarının bir çoğu günümüzde tedavi edilebilir durumda. Bize ulaşan hastalarımızın tedavilerini yapıyoruz. Bu durumda olan kardeşlerime de yardım etmeye her zaman hazırım.” Diyerek, binlerce hastaya da umut oldu.

12 YILLIK HASRET, 15 GÜNDE SONA ERDİ

Geçirdiği kazadan sonra 12 yılın 2 yılını yoğun bakım ünitesi’nde geçiren Yücel Kayatepe, kazadan sonra beyninde oluşan hasar nedeniyle hareketlerini kontrol edemez hale geldi. Hareketlerini kontrol edemediği için tek başına yemek dahi yiyemeyen Karatepe, beynine takılan pil ile hareketlerini kontrol eder hale geldi.

12 YIL SONRA, TEK BAŞINA İLK ÇORBA

Hareket bozukluğu nedeniyle tuttuğu kaşıkları ve bardakları dolu olarak ağzına götüremeyen Yücel Kayatepe, 12 yıl sonra ilk çorbasını dün akşam DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU yöneticileri; Nadir Güleç, Yüksel Güler, Yeliz Yavuzkurt, Moderatörler, Hasan Hüseyin Tin, Esra Bacanlı, İbrahim Pekenti ile birlikte Lezzet Sofrası’nda içti.  12 yıl sonra tek başına yemek yemenin keyfini sürmeye başlayan Kayatepe, o an Gurup yöneticilerine duygulu anlar yaşattı.

YÜCEL KAYATEPE'NİN İLK HALİNİ İZLEMEK İÇİN..TIKLAYINIZ...https://youtu.be/c5Z4v9J92xE 



YÜCEL KAYATEPE'NİN AMELİYAT SONRASINI İZLEMEK İÇİN...TIKLAYINIZ...https://youtu.be/-tUFEl58cK0