13 İLÇEYE KAR GELİYOR

TAKİP ET

Türkiye, bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgasına teslim olacakken, Denizli'de ise 28 Ocak Pazar günü 13 ilçede kar yağması bekleniyor.

Türkiye’de bugünden Karadeniz üzerinden gelen yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası etkili olacak. Hafta sonu ise İstanbul dahil birçok ilde karla karışık yağmur ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

 

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

 

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; bugün az bulutlu geçmesi beklenen Denizli’de ise yarın çok bulutlu hava hakim olacak. 27 parçalı bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, 28 Ocak Pazar günü ise kentte kar yağışı bekleniyor. 29 Ocak Pazartesi günü ise Denizli’de çok bulutlu olacak.

 

13 İLÇEDE KAR ETKİLİ OLACAK

 

28 Ocak Pazar günü ise kar yağışının etkili olması beklenen Denizli’de 13 ilçe beyaza bürünecek. Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Sarayköy, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Merkezefendi ve Pamukkale’de kar beklenirken; Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta hava çok bulutlu olacak.

 

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ’NE KAR YAĞACAK

 

Geçtiğimiz hafta yaşan yağışlarla birlikte kar kalınlığı 17 santimetreye ulaşan, ılık ve yağmurlu havaların da etkisiyle karların tamamen eridiği Denizli Kayak Merkezi’nin ise yeniden beyaza bürünmesi bekleniyor.

 

ilçelere kar yağışı yüksek