2019'u değerlendirdi, 2020 hedeflerini anlattı

TAKİP ET

Denizli Ticaret Odası, basın mensuplarına 2019 yılını değerlendirdi. DTO'nun 2020'de yapacağı projeleri ve hedeflerini anlattı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 2019 yılındaki çalışma temposunun 2020 yılında daha da artırılacağını ifade etti.  2020 Denizli yılı nedeniyle projelerin tamamen Denizli’nin tanınmasına ve ihracatına yönelik hazırlandığını kaydeden Uğur Erdoğan; “2020’de, Denizli’nin dünya genelindeki işadamlarını ve sivil toplum örgüt başkanları ile iletişime geçip, Denizli ekonomisine ne tür katkılar sağlayabiliriz bunları masaya yatıracağız. İhracata yönelik neler yapabiliriz, onları konuşacağız.”dedi.



DTO Başkanı Uğur Erdoğan, konuşmasını satır başları ile şöyle sürdürdü:

DTO VAKIF ÜNİVERSİTESİ GELİYOR

Konuşmasında eğitimin önemine de değinen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Bu nedenle DTO olarak bir vakıf kurduk. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Denizli’mize bir özel üniversite kazandırmayı amaçlıyoruz.
Bu yıl ilk olarak, 1 yıl süreli İngilizce eğitimi başlatıyoruz. Eğitim sürecimiz hiç bilmeyen ve az bilenler olmak üzere iki kategoride devam edecek.



20 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADIK

Açtığımız meslek edindirme kurslarımız ile DTO olarak Türkiye’de birinci sıraya oturduk. Verdiğimiz kredi destekleri ile bunlardan 100 kişiye işyeri açma desteği sağladık. Denizli genelinde bir yıl içerisinde yaklaşık 20 bin kişiye istidam sağlayarak, ekonomiye destek verdik.



DENİZLİ ÜRÜNLERİ FUARI

Bahar ayında Denizli’ye has ürünlerin tanıtımının ve satışının yapılacağı bir stand açılışımız olacak. Kendi ürünlerimiz hem tanıtılacak, hem satılacak. Biz kendimizi anlatmazsak, ifade etmez isek asla başarıya ulaşamayız. Biz Denizli için herkesi projeye katkı koymaya bekliyoruz.



AMATÖR FİLM FESTİVALİ

Yine bahar ayında Denizli’ye has olacak bir Amatör film Festivali düzenleyeceğiz. Denizli’nin turizmini, kültürünü, sosyal yaşamını, örf ve adetlerini anlatacak kısa film yarışması açacağız. Herkes projesi ile buna katılabilecek.



TOGG’A DESTEK

Yerli otomobile Türkiye’de ilk desteği veren Odalardan olduk. 20 üyemiz bu otomobile, şahsi olarak  talip oldu. Öğrendiğimize göre de şu anda ülke genelinde gelen talep 200 bin civarında.
Denizli her zaman olduğu gibi bundan sonra da ülke ekonomisine lokomotiv olmaya devam edecek. 2020 Denizli için çok verimli bir yıl olacak buna inanıyorum. “ diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
 
 

dto başkanı uğur erdoğan 2020 denizli 2019u değerlendirdi 2020 hedeflerini anlattı denizli ticaret odası basın mensuplarına 2019 yılını değerlendirdi. dto un 2020’de yapacağı projeleri ve hedeflerini anlattı