2021 Yılının En Şık Genç Ferace Modelleri

TAKİP ET

Giyim ürünleri her kültür öğesi gibi değişir ve gelişir. Bu değişim insanların istek ve ihtiyaçlarına göre şekillenir. Tesettür giyimde de çağa ayak uydurmak ve tesettürlü kadınların rahatlığı ve şıklığını garanti etmek için tekstil ürünlerinde özellikle son yıllarda büyük değişimler yaşanmıştır. Örneğin, yüz yıllardır bu topraklarda kadınların bedenlerini örtmek için giydiği feraceler bizim kültürümüzün çok eski bir parçasıdır.


Ferace modellerinde de bir farklılık ihtiyacı doğduğunu gören İslami giyim markaları bu konuya da el attı. Günümüz genç tesettürlü kadınlar için feraceler, eskisi gibi bedeni tümüyle örtmek ve içinde rahat etmek gibi işlevsel kullanım amaçlarının yanında şık ve zarif görünmek için de tercih ediliyor. Eskiden çarşafa alternatif olarak kullanılan feraceler, artık yeni genç ferace modelleri ve farklı renkleri ile zarafetin ve asaletin simgesi halini aldı.

Tesettürlü hanımların bu çağda da favorisi olan genç ferace çeşitleri pardösü, uzun trençkotlar ve mantoları andıran modelleri ile her mevsim giyilebiliyor. Ferace genç modelleri diğer üst giysilerinden daha ince kumaşlardan üretilmesi ve çok rahat olması ile ayrılıyor. Önü kapalı şekilde giyilen genç ferace modelleri manto, pardösü, trençkot gibi dış giyim ürünlerinden farklı olarak pratik şekilde giyilerek tüm bedeni kapatıp vücut hatlarını muhafazakâr giyime uygun olarak saklayabiliyor.

Beden hatlarını gizlemek isteyen kadınlar genç ferace çeşitleri sayesinde şıklıklarından ödün vermeden bu ihtiyaçlarına cevap bulmuş oluyorlar. Ferace genç modelleri çarşaflardan da oldukça farklıdır. Fareceler çarşaflar gibi bol ve dökümlü gözükmez. Ferace genç modelleri derli toplu bir görünüm yaratarak yakadan bileklere kadar inip bedeni düz kesimiyle sarar. Böylece beden kusurlarını ve fazla kiloları da gizleyen feraceler giyenlerin çok şık ve estetik bir görüntü elde etmesine olanak verir.

Zülays da genç tesettürlü hanımlar için pratik şekilde giyilebilen ve hanımların içinde kendilerini rahat ve şık hissedebilecekleri en güzel genç ferace modellerini üretti. Zülays genç ferace çeşitleri etamin kumaş gibi mevsimlik kumaşlardan üretildiği için her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Etamin kumaş kışın sıcak tutan yazın ise serin kalmanızı sağlayan pamuklu bir kumaş türüdür ve ferace gibi sürekli giyilen kıyafetler için idealdir.

Zülays ferace genç modelleri astarsız olarak üretildiği halde asla iç göstermez. Soğuk aylarda içine giyeceğiniz kalın üstler ile uyum sağlarken yaz aylarında tek bir tişört ile kombinlenebilir. Birçok farklı renk ve modeldeki genç ferace modellerini Zülays.com’dan uygun fiyatlara edinebilirsiniz.

 

2021 yılının en şık genç ferace modelleri denizlimuhabir