'2023'te Recep Tayyip ERDOĞAN tekrar Cumhurbaşkanımız olacaktır'

TAKİP ET

Ak Parti Denizli il başkanlığı, 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Denizli İl Binasında gerçekleştirilen Daraltılmış il Danışma Kurulu toplantısına Ak Parti Denizli Milletvekilleri, Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MKYK üyeleri Nurcan Dalbudak ve Mehmet Karabay, İl Kadın kolları Başkanı  ve İl Gençlik Kolları Başkanı , Ak Parti ilçe başkanları, Ak Partili ilçe  Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve danışma kurulu üyeleri katıldı.

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, 2021 yılı performans değerlendirmesi yaptığı toplantıda, “Geçtiğimiz yıl  Pandemi sürecindeki olumsuzluklara rağmen Milletimizin desteğiyle sorunları çözdük çözmeye de devam edeceğiz. Ak Parti’nin tecrübeli kadroları ile yoluna devam edebilmesi Büyük ve Güçlü  Türkiye sevdamızı gerçekleştirebilmemiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Denizlimizde gidilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmayacağız.Gönlüne girilmemiş kimseyi bırakmayacağız..  Bayrağımızın dalgalandığı her yere yetişmemiz, derdi olana çare bulmak için durmak yok koşmaya devam. Allah’ın izni ve Milletimizin desteğiyle 2023’te Cumhurbaşkanımız tekrar Recep Tayyip ERDOĞAN olacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur.” Diyerek danışma kurulu üyelerine teşekkür etti.
 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör danışma kurulu