25 afetzedenin eşyasını ücretsiz taşıdı

TAKİP ET

10 ilimizde yaşanan afet sonrası Denizli'den Hatay ve İskenderun'a giden Pamukkale evden eve taşımacılık, depremzedelerimizin evlerindeki eşyalarını gidecekleri merkeze kadar ücretsiz taşıdı.

Pamukkale evden eve taşımacılık sahibi Mithat Demir ekibiyle 1 haftadan bu yana Hatay ve İskenderun'da deprem mağduru vatandaşlarımızın için defalarca sefer yaptı, zor günlerinde onları yalnız bırakmayarak güzel bir dayanışma örneği sergiledi.

 

Deprem mağduru vatandaşlarımızı eşyalarıyla birlikte nereye gidecekse oralara götüren Pamukkale evden eve taşımacılık sahibi Mithat Demir "Ülkemizde yaşanan Deprem felaketinin olduğu günün akabinde ekibimle birlikte asansör ve taşıma kamyonlarımızı Hatay ve İskenderun'a  yönlendirdim. Orada gördüğüm afet karşısında içimiz kıyıldı ve o andan itibaren başka illere gidecek vatandaşlarımızı hiç bir şekilde ücret talep etmeden 25 ailemizin eşyasını ücretsiz taşıyarak onlara destek olmaya, acılarını paylaşmaya özen gösterdik.

 

Depremzede aileler nereye gidecekler ise onları oralara götürdük. Bu arada tabi ki depremden sağ kurtulan vatandaşlarımız eşyalarını kurtarma derdine düşmüşken bizde kendilerine ücretsiz yardıma hazır olduğumuzu, seve seve yanlarında olacağımızı belirttik ve onların istekleri doğrultusunda seferlerimizi tamamladık.  Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi

pamukkale evden eve taşıma Mithat Demir nakliye