33. KURULUŞ YILDÖNÜMLERİNİ DE KUTLADILAR

TAKİP ET

Denizli'nin en köklü sivil toplu kuruluşlarından PAHOY ve TUANA Dans Stüdyosu geleneksel erken yılbaşı partisi ve 33.kuruluş yıldönümünü Saki Restaurant'da 150'ye yakın misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

PAHOY Başkanı Deniz SEMERCİ’nin açılış konuşmasıyla başlayan gece birbirinden güzel dansların eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

           

Değişik hediyelerin verildiği çekiliş ise geceye ayrı bir renk kattı.

           

           

Tangodan salsaya, özel zeybek şovlarından halaylara, 80’li 90’li yıllara kadar her türlü müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden PAHOY - TUANA dansçılarını ve misafirleri gece yarısında bir sürpriz bekliyordu.

          

Şişman adamlar dansıyla izleyenler gülmekten ve alkıştan adeta kendilerinden geçtiler. 

         

Saatler tam gece yarısını gösterdiğinde sahneye Sepide  çıkınca eğlencenin doruğuna ulaşıldı.

          

Gecenin sonunda PAHOY Başkanı Deniz SEMERCİ “ Bir yılın yorgunluğunu azda olsa atabilme stresden uzaklaşma, dayanışma ve yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz yeni yılı hoş bir şekilde karşılamakla birlikte, 33. kuruluş yıldönümümüzü de  kutluyoruz.Önümüzdeki günlerde çok büyük bir  sürprizle karşınıza çıkacağız. O  nedenle tüm dostlarımızı bizi takip etmeye çağırıyoruz. Tüm dansçılarımıza ve misafirlerimize de geceye katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi ve gece sona erdi.