35 yıllık mermer fabrikası kapandı

TAKİP ET

Denizli'de 35 yıldır faaliyet gösteren EYMER mermer fabrikası kapandı. Firmanın başka bir sektörde üretime devam edeceği öğrenildi.

Denizli’de mezar taşı üretiminden mermer fabrikasına kadar yükselen EYMER doğal taş fabrikası kapandı. Denizli’nin öncü firmalarından olan EYMER mermer fabrikası son parti üretimini de tamamlayarak üretimine son verdi.


Doğal taş sektöründen ayrılan firma, üretim hayatına organik gıda üretimiyle devam edecek. Mermer fabrikasının bulunduğu alanı entegre gıda üretim tesisine çevirecek olan firma, doğal gıda üretimine önümüzdeki yıl başlamayı planlıyor.



Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eyüboğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “An itibarıyla fabrikamızda son üretim bitmiş olup Rabbim yeni yatırımımızda hayırlar vesile etsin. 35 sene içerisinde bizimle beraber çalışan tüm personelimizden Allah razı olsun. Eyüpoğlu Mermer’e bu güne kadar katkı sağlayan müşterilerimize, bizimle çalışan tüm tedarikçilerimize selam olsun. Bizden yana hakkımız var ise tüm hakkımız helal olsun, bizde hakkı olan varsa ikna etsin helalaşalım. Bilmeden hakkı olan varsa da helal etsin. Tüm dostlarımıza selam ve muhabbetle.” ifadelerini kullandı.
 

denizli eyüpoğlu mermer eymer doğaltaş mermer 35 yıllık mermer fabrikası denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber