4 İLÇEDE ELEKTRİKLER KESİLECEK

TAKİP ET

ADM EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre Denizli'nin 4 ilçesinde 23 Şubat Cumartesi günü(yarın) onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

ADM EDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre kesinti programı ve etkilenecek ilçeler şöyle;

ÇAL İLÇESİ

23 Şubat Cumartesi günü 09:00 ile 14:00 saatleri arasında yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle İsabey Mahallesi’nin tamamı ve özel trafolu müşteriler elektrik kesintisinden etkilenecek.

BULDAN İLÇESİ

23 Şubat Cumartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında arıza onarım ve bakım nedeniyle Çaybaşı Mahallesi:  Hastahane Yaka Yolu ve Haydar, Kumralı Caddeleri ile Bulak Sokak ve bağlı ara sokaklar.

GÜNEY İLÇESİ

23 Şubat Cumartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Çorbacılar Mahallesi’nin tamamı ile Özel Trafolu Müşteriler. elektrik kesintisi yapılacak. 

BEYAĞAÇ İLÇESİ

23 Şubat Cumartesi günü 10:00-15:00 saatleri arasında Yeni Mahalle: Şehit Halil Varol, Şemik, Suphi Oral, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir, Sağlık Ocağı Caddeleri ile Menekşe, Karanfil, Belediye, Köseler, Çabuk ve Pulaşlar Sokakları ve bağlı ara sokaklar.