40 dereceyi göreceğiz

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli'nin hafta sonu hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre hafta sonunda kavrulacağız.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre; Mayıs ayında kavurucu sıcaklıklar geliyor. Denizli’de hafta sonu hava sıcaklığı 40 dereceleri bulacak.

Denizli, Mayıs ayının başından bu yana serin bir havanın etkisindeydi. Ramazan ayının girmesi ile birlikte serinleyen hava, yerini kavurucu sıcaklıklara bırakacak. Hava durumu tahmin raporuna göre bugünden itibaren sıcaklık kademeli olarak yükselecek. Denizli hafta sonu 40 derecenin üzerini görecek.

AFRİKA SICAKLARI ERKEN GELİYOR

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerinde hava sıcaklıkları 40 derecenin üzerine çıkacak. Denizli’de haftasonu sıcaklıklar 40 dereceyi görecek, Aydın’da ise cumartesi günü sıcaklıkların 44 dereceye ulaşması bekleniyor. Mayıs ayının ortalama değerlerinin çok daha üzerine çıkacak olan sıcaklıklara vatandaşların dikkatli olması istendi.
Haber merkezi
 
 

denizli hava durumu hava raporu hava tahminleri meteoroloji mgm denizli hava durumu denizlimuhabir denizli muhabir denizli haberleri