5 SEZON AYNI KULÜPTE..

TAKİP ET

Geçen sezon 2.ligin eşiğinden dönen Kızılcabölükspor, yeni sezonda Teknik Direktör Hasan Şermet ve ekibiyle devam edecek.

5 sezondur Kızılcabölükspor’da görev yapan ve istikrarlı çizgisiyle, göz kamaştıran Hasan Şermet’in ekibinde Seyfettin Kurtulmuş, Ali Müslim Oğraş ve Serkan Görgeç bulunuyor.

Kızılcabölükspor ile bugüne kadar 144 karşılaşmaya çıkan başarılı teknik adam, 73 galibiyet, 38 beraberlik ve 33 mağlubiyet yaşadı.

07.02.2012 tarihinde Süper Amatör Lig’in 16.haftasında göreve başlayan Hasan Şermet, önce Süper Amatör Lig şampiyonluğunu kazandı. Başarılı teknik adam, ardından Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğu yaşatıp, Kızılcabölükspor’u profesyonel lige çıkarmayı başardı.

Şermet, “ Bu sezon işimiz daha zor. Taraftarlarımız doğal olarak bizden çıtayı yükseltmemizi bekliyor. Geçen sezon başarılı bir grafik çizen bazı futbolcularımızı elimizde tutmamız zor olacak. Nitekim Kaptan Fatih ve Kaleci Mehmet ile yollar ayrıldı.

Bazı futbolcuların da sözleşmeleri sona erdi. Geçen sezonlarda bizi hedefe götürecek oyuncuları kadromuza katarak, yenileme yaparak ver üstelik ayağımızı da yorgana göre uzatarak, çok kısıtlı bütçelerle başarıya ulaştık” dedi.