5 SEZONDUR AYNI KULÜPTE

TAKİP ET

Teknik Adamların çok sık görevden alındığını görmeye alıştığımız Türkiye'de geçen sezon 2.ligin eşiğinden dönen Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, 5 sezondur aynı kulüpte görev yapıyor.

 İstikrarlı çizgisiyle, göz kamaştıran Şermet, Süper Amatör ligde iken aldığı Kızılcabölükspor’u bu noktalara taşıdı. 


Kızılcabölükspor ile bugüne kadar 144 karşılaşmaya çıkan başarılı teknik adam, 73 galibiyet, 38 beraberlik ve 33 mağlubiyet yaşadı. 07.02.2012 tarihinde Süper Amatör Lig’in 16.haftasında göreve başlayan Hasan Şermet, sarı kırmızılılara  üst üste şampiyonluklar yaşattı. Önce Süper Amatör Lig şampiyonluğunu kazanan başarılı teknik adam, ardından Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğu yaşatıp, Kızılcabölükspor’u profesyonel lige çıkarmayı başardı..
Profesyonel ligdeki ilk sezonunda 3.ligde kalıcı olmayı hedefleyen ve bu hedefine ulaşan Hasan Şermet, geçtiğimiz sezon son maçta yaşanan yenilgiyle play-off’un kıyısından dönmüştü. Her yıl üzerine koyarak başarıyı hedefleyen Şermet, profesyonel liglerde ki 3.sezonunda Kızılcabölükspor’a play off finali oynattı, takım 2.lig eşiğinden döndü.  Kızılcabölükspor’da ki 5 sezonu özetleyen Şermet, “ Yolumuzun başlangıcında hedefleri olduğu için çalışmaya başladım. Osman Duran Başkanla o doğrultu da yolumuz kesişti ve söylemleri ile eylemleri uyuştuğu için başkanın, ekibimle emek vererek bu noktalara geldik. Çok oyuncu sirkülasyon oldu. İlk çıktığımız seneden 2-3 futbolcu var kadromuzda.. Hedefe götürecek oyuncuları kadromuza katarak, yenileme yaparak ver üstelik ayağımızı da yorgana göre uzatarak, çok kısıtlı bütçelerle başarıya ulaştık” dedi. Şermet, sözleşmesi sürdüğü için gelecek sezonda kızılcabölüksor’da görev yapacağını söyledi.