50 YIL SONRA AYNI HEYECANLA...

TAKİP ET

MHP Kuruluşunun 50. Yılını Adana'da düzenlenen muhteşem bir törenle kutladı. Kutlamalara, MHP il Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili iştirak etti.


9 Şubat 1969’da Adana’da kurulan Milliyetçi Hareket Partisi, 50. Yılına yakışır bir törenle dimdik ayakta kalmanın verdiği gururla Türkiye’yi selamladı. Görkemli törene MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkan yardımcıları ile bütün illerden partililer katıldı.
MHP’nin 50. Yıl kutlamalarında Denizli’yi il Başkanı Cafer Birtürk temsil etti.


 Adana’daki kutlamaların çok heyecan verici olduğunu ifade eden Cafer Birtürk, “Bugün burada bulunmaktan dolayı çok mutuluyum. Buradaki coşkuyu yaşadıktan sonra iyi ki Milliyetçi Hareket Partisinin bir üyesiyim diyerek, bir kez daha gururlandım. Allah herkese MHP’li olmayı nasip etmez. Şükürler olsun biz bu davanın içinde uzun yıllar olduk. Çile çektik, 12 Eylül’leri, cezaevleri gördük. Bir çok arkadaşımız yanımızda can verdi. Yılmadık,  çok şükür ülkümüzü bugünlere taşıdık.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, devamla; “1969 yılında kurulan  MHP’nin kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’in adının bir  Üniversite’ye verilmiş olması da bizim için ayrı bir onurdur.

MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli de kutlamalar sırasında yaptığı konuşmasında "Aramızdan kopan, hâlâ gözü üç hilalde olan,  yuvasının özlemini çeken, pişmanlığında samimi olan her arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Partimize kızan, küsen, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek." diyerek, ülkücü kardeşlerimizi MHP çatısı altına çağırmıştır.
Biz de tüm Milliyetçileri yuvalarında toplanmaya davet ediyoruz. Ülkücülük MHP çatısı altında yaşanır.” dedi.

Birtürk, kutlamalara katılan MHP Denizli kafilesinin Adana’daki kutlamalarda eski ülkücü kardeşleriyle buluşmanın heyecanını da yaşadığını ifade etti.