55.Kez Karşılaşıyorlar! İşte İstatistikler

TAKİP ET

Süper Ligin 15.haftasında Yukatel Denizlispor Trabzon deplasmanına çıkıyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde iki takım 54 kez karşılaştı. İşte istatistikler...

 
 
Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 15’inci haftasında Trabzonspor’a konuk olacak Yukatel Denizlispor, Karadeniz temsilcisi ile 55’inci kez kozlarını paylaşacak.
 
DEPLASMANDA SADECE 2 GALİBİYET!
 
Bugüne kadar oynanan 54 karşılaşmada bordo-mavililerin üstünlüğü bulunuyor. Temsilcimiz geride kalan maçlarda 11 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Trabzonspor 32 kez kazandı. 11 mücadele berabere sonuçlandı. Trabzon’da oynanan maçlarda ev sahibinin ezici üstünlüğü göze çarpıyor. Denizlispor deplasmanda 28 kez sahaya çıktı ve sadece 2 galibiyet alabildi. 4 maçta eşitlik bozulmazken, Trabzonspor 22 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
SON GALİBİYET 10 YIL ÖNCE!
 
 İki takım arasında oynanan son 5 maçta da bordo-mavililerin üstünlüğü var. Yeşil-siyahlılar sadece 1 kez kazanırken, Trabzonspor 4 mücadele üstün olan taraf oldu. Temsilcimiz güçlü rakibini tam 10 yıl önce mağlup etti. Trabzon’da oynanan maçı 2-0 kazanan Horoz sonrasında oynanan maçlarda boynu bükük ayrıldı.
 
İÇ VE DIŞ SAHA PERFORMANSLARI Karşılaşma öncesi Trabzonspor 27 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Yeşil-siyahlılar ise 18 puanla 10’uncu basamakta… Karadeniz temsilcisi iç sahada 7 maça çıktı ve bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 14 puan topladı. Sahasında 14 gol atan Fırtına kalesinde 7 gol gördü. Temsilcimiz Denizlispor ise deplasmanda oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 8 gol atan Horoz, kalesinde de 8 gol gördü ve 11 puan topladı.


 

trabzonspor denizlispor canlı maç izle justin tv