7 Aday Var! Teknik Direktör Kim Olacak?

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor tecrübeli teknik direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırmasının ardından yeni bir teknik adam arayışı içerisine girdi.


 7 haftada 8 puan toplayan Yukatel Denizlispor Yücel İldiz ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışına girdi. Milli aranın ardından evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan horozlar bu arayı iyi değerlendirerek yeni hocasıyla çıkışa geçmek istiyor. Bu konuda titiz bir çalışma yürüten yönetimin listesi de kabarık durumda. Listede 5 hocanın ismi geçiyor.
 
TOLUNAY KAFKAS
 
Denizlispor’da geçmişte futbolculukta yapan Tolunay Kafkas’ın listenin başlarında olduğu öğrenildi. 19 yıl önce Denizlispor’da ön libero mevkiinde futbolculuk geçmişi de bulunan Kafkas, milli takımlar ve bazı kluplerde teknik direktörlük geçmişine sahip.
 


HAMZA HAMZAOĞLU
 
Bir dönem Yeşil-siyahlılarında teknik direktörlüğünü yürüten Hamza Hamzaoğlu’da bir diğer alternatifler arasında. Galatasaray gibi büyük bir camiada da 3 kupa kaldırma başarısı gösteren teknik adamın imside kulislerde sıkça geçiyor.


 

MEHMET ÖZDİLEK
 
Teknik Direktörlük kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Mehmet Özdilek ismide sıkça anılıyor. Ancak edinilen bilgilere göre Özdilek’e teklifin Kafkas ve Hamzaoğlu’nun durumuna göre iletileceği kaydedildi.

 

İLHAN PALUT
 
Taraftarların sıkça istediği isimlerden birisi olan teknik adamda beklemede. Yönetim genç teknik adamı da listeye almış durumda. Ancak Palut’un durumuda Mehmet Özdilek gibi Kafkas ve Hamzaoğlu isimlerinin ardından geldiği öğrenildi. Bir diğer durum ise Palut'un tecrübe konusunda yetersiz olacağıda yönetim tarafından tartışılan bir diğer konu oldu.


 
SON ÇARE BAKKAL VEYA VURAL
 
Horozlar listenin başında yer alan 4 teknik adamla anlaşamazsa iki tecrübeli teknik adamla masaya oturacak. Yönetim, milli takımların maçı dolayısıyla verilecek ara öncesinde bir teknik adamla anlaşma konusundaki çalışmalarını sürdürürken, bu sürecin uzamaması için son çare Mesut Bakkal ve ya Yılmaz Vural isimlerinden birisiyle anlaşacak.


 
DAUM SÜRPRİZ
 
Ülkemizde Beşiktaş,Bursaspor ve Fenerbahçe gibi kulüpleri de çalıştıran başarılı teknik adamında isminin listede yer aldığı kaydedilirken bu isim üzerinde hiçbir çalışma yapılmadığı ancak sürpriz bir şekilde diğer teknik adamların anlaşma durumlarına göre bir tekli yapılabileceği kaydedildi.
 
 
 
 
 

denizlispor teknik direktör hamzahamzaoğlu tolunay kafkas ilhan palut yücel ildiz mehmet özdilek yılmaz vural mesut bakkal daum teknik adam