7 futbolcuya 31 maç ceza

TAKİP ET

Denizli'de geçen hafta Akkonak Dr.Samim Gök stadında oynanan ve Değirmenönüspor'un 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan Adaletspor-Değirmenönüspor maçı sonrasında, her iki takım oyuncuları arasında çıkan kavganın faturasını İl Disiplin Kurulu kesti.


HABER MERKEZİ

Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre; Olayların başlamasına neden olan takımın en tecrübeli isimlerinden Değirmenönüspor’lu futbolcu Musa Yenidede, rakibi tahrik, hakaret, olayların başlamasına sebebiyet vermek ve sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle FDT 36 ve FDT 41 maddeleri gereğince 4 maç ceza aldı.



Aynı takımdan Emre Özdemir ise, rakibe saldırısı sebebiyle FDT’nin 44. maddesi gereği 10 maçla en fazla ceza alan isim oldu.

Yine Değirmenönüspor’dan Fevzi Tetik, rakibe saldırısı sebebiyle, FDT’nin 44. maddesi gereğince 5 maçla cezalandırıldı. Değirmenönüspor Başkanı Ahmet Soyel, olaylara karışan ve ceza alan futbolcuların durumunu yönetim kurulu toplantısında görüşüp karar alacaklarını belirterek, “ Bana kalsa başkan olarak bu futbolcuların gönderilmesini isterim.

Kulüp olarak prensiplerimize aykırı davrandılar. Ancak işin başka boyutu da var. Denizligücü-Alparslanspor maçında daha büyük kavgalar yaşandı. Bizim futbolcular kadar ceza alan yok” dedi.

Adaletspor’dan 4 futbolcuya 12 maç ceza

İl Disiplin Kurulu rakibe yönelik saldırı ve haksız tahrik hükümleri sebebiyle FDT’nin 44 maddesi gereğince Adaletspor’dan Serkan Kesmez, Berkay Kocaer, Süleyman Taşkın ve Mehmet Yıldız’a 3’er maç ceza verdi.

olaylı maçın faturası kesildi 7 futbolcuya 31 maç ceza değirmenönüspor adaletspor denizli amatör maçta kavga