7. kattan düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Denizli'nin Pelitlibağ mahallesinde,  oturdukları evin 7. kat balkonundan düşen 19 yaşındaki genç feci şekilde can verdi.

Dün gece, 22.00 sıralarında Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesinde bulunan bir apartmanın 7. katından düşen 19 yaşındaki A.Ç, Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre; Denizli'nin Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet caddesinde bir binada meydana gelen olayda, arkadaşları ile görüşmek için evinden ayrılan 19 yaşındaki A.Ç. 21.30 sıralarında evine geldi.  

Yüzde yüz özürlü babası ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen A.Ç yarım saat sonrasında 7. kattaki evinin balkonundan düştü. Düştüğü esnada babası ve annesinin de evde olduğu öğrenildi.

Durumu fark eden komşuları hemen 112 acil servis ekiplerine ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan A.Ç.’yi ambulans ile hastaneye kaldırdı.
19 yaşındaki genç, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. 
 
 

7. kattan düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti balkondan düşme denizli denizli muhabir denizlimuhabir denizli haberleri pamukkale ilçesi