8 yıl önce kazada yaralanan polis yaşam savaşını kaybetti

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 09 Kasım 2015'de Deliktaş Alt Geçidinde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden Polis Memurları, bir başka aracın çarpması sonucu yaralanmıştı. Yaralanmasının ardından yaklaşık 8 yıldır yoğun bakımda tedavi gören polis memuru, yaşam savaşını kaybetti.

Pamukkale İlçesi Sevindik Mahallesi Ankara Bulvarındaki Deliktaş Altgeçitte 9 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasına, Trafik Polisleri Recep Özbekler ve Mehmet Sarı müdahale etti.

 

Polis Memurlarından 32 yaşındaki Recep Özbekler, kaza sonrası yola döşenen dubaları toplarken, altgeçide giren L.B. yönetimindeki araç, kaza nedeniyle duran araçları sollayarak, en öndeki E.T. yönetimindeki araca arkadan çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile dubaları toplayan Polis Memurları Recep Özbekler ve Mehmet Sarı yaralandı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Polis Memuru Recep Özbekler ameliyata alındı. Diğer Polis Memuru Mehmet Sarı’nın da acil serviste tedavisi yapılıp taburcu edildi.

 

Yaklaşık 8 yıl önce yaşadığı talihsiz bir kaza nedeni ile yoğun bakıma alınan Polis Memuru Recep Özbekler (40) bugün vefat etti.

 

 

 

Recep Özbekler polis memuru trafİk kazasi yaralanma yoğun bakım