"95 milyonluk yatırımın ilk asfaltı Ocak'ta"

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinde sürdürdüğü içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değişiyor.Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Ekim 2019 Pazar günü temelini attığı büyük alt yapı projesinin ilk bölümünde asfaltlama çalışmalarına Ocak 2021'de başlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, su kaçaklarını ve kanalizasyon atıklarını kontrol altına almak için başlatılan 95 milyonluk yatırımda ilk asfaltın, ilk çalışmaların başlatıldığı Aktepe mahallesinden başlayacağı müjdesini verdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde www.denizlimuhabir com’a konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çok şükür kazasız belasız, altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bittiğinde en büyük su kaçaklarının yaşandığı bölgede her şey kontrol altına alınmış, kaçaklar önlenmiş olacak.

Günümüzün en değerli yaşam kaynağı yer altı suları ve bunların kirlenmemesidir. Belediye olarak büyük bir casaretle, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinde alt yapıya girdik. İnşallah çalışmalarımızın bir kısmı ilk başladığımız bölge olan Aktepe mahallesinde tamamlanmış olacak.  Yılbaşından sonra da o bölgede asfaltlama çalışmalarımız başlayacak” diyerek, mahalle halkına müjde vermiş oldu.
 
"Büyükşehir" statüsüne kavuşmasının ardından 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek kentin büyük bir bölümünde alt yapı sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Zolan; “Göreve geldiğimiz günden bu yana 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu hattını yeniledik ve ilave ettik. İlimizin en eski altyapısı o bölgelerde idi inşallah o bölgenin alt yapısını da yeniledikten sonra gelecek kuşaklara daha yaşanabilir be şehir bırakacağız.” diye konuştu.
 

“95 milyonluk yatırımın ilk asfaltı ocak’ta osman zolan altyapı