Abdoulaye artık horoz

TAKİP ET

Yeşil-siyahlılar daha önce Fenerbahçe ve Alanyaspor'da forma giyen Abdoulaye Ba ile anlaştı. Senegalli stoper pazar günü imzayı atacak

Bodrumspor'dan defans oyuncusu Muhammet Özkal, Trabzonspor'dan orta saha Ogenyi Onazi ve Kasımpaşa'dan sol bek Özgür Çek'i transfer eden Denizlispor aradığı stoperi İspanya'da buldu.

Yeni Asır Gazetesi Denizli temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre Yeşil-siyahlılar Türkiye'de Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları da giyen Abdoulaye Ba ile her konuda anlaştı. Önceki gün gece Kasımpaşa'dan sol bek Özgür Çek'i transfer eden yönetim dün de 29 yaşında 1.97 boyundaki Senegalli stoper Abdoulaye Ba'yı renklerine bağladı. Sportif Direktör Burak Özsaraç anlaşma sağladıkları futbolcunun pazar günü Denizli'ye gelerek imza atacağını söyledi.

PORTO'DA DA OYNAMIŞTI

Senegalli futbolcu 2.5 yıldır La Liga 2'de mücadele eden İspanya'nın Raye Vallecano takımında oynuyordu. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe'de 18 maç, 2016-2017 sezonunda ise Alanyaspor'da 10 maç görev almıştı. Senegalli stoper futbol kariyerine Porto altyapısında başladı daha sonra Porto A Takım forması da giyen oyuncu Covilha, Coimbra, Vitoacuteria Guimaretildes SC, Alanyaspor, Fenerbahçe, 1860 München, Rayo Vallecano gibi takımların formalarını terletti.

DENİZLİSPOR'A İDDİALI GELDİ

Denizlispor'un Kasımpaşa'dan yeni transferi Özgür Çek, dün gece Trabzonspor ile oynanan maçtan önce imza atıp için Atatürk Stadı'ndaki maçı izledi. Denizlispor'da yeni bir sayfa açtığını söyleyen 29 yaşındaki sol bek, "Buraya büyük başarılar yaşamaya geldim" dedi.
 
 
 

abdoulaye artk horoz abdoulaye ba denizlispor