Açılış kapanış saatleri değişti

TAKİP ET

Corona virüsüne karşı alınacak tedbirleri görüşmek üzere toplantı yapan Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, AVM'lerin saat 12.00 - 20.00 arasında açık tutulmasına ve çocuk oyun alanlarının kapatılarak dezenfekte edilmesine karar verdi.

Türkiye’de corona virüsü vakalarının görülmesinin ardından halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde sıkı önlemler alınmaya başlandı. Bu kapsamda AVM’lerde de önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.  Kararın Denizli'deki AVM'lerde uygulanıp uygulanmayacağı henüz belli değil.

CORONA TEDBİRLERİ KONUŞULDU

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, bugün corona virüsüne karşı tedbirleri görüşmek üzere bir toplantı yaptı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş başkanlığında yapılan toplantıda corona virüse ilişkin tavsiye edilen önlemler ele alındı.

ÇALIŞMA SÜRESİ KISALTILDI

Toplantıda AVM’lerde ilk etapta çalışma süresi kısaltıldı. Daha önce 10.00 -22.00 saatleri arasında hizmet veren AVM’lerin saat 12.00 – 20.00 arasında hizmet vermesi karar bağlandı. Toplantıda ayrıca AVM’lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edilmesi karar bağlandı.

KAMUNUN ALDIĞI TEDBİRLERİ DESTEKLİYORUZ

Prof. Dr. Hüseyin Altaş toplantının ardından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
* Dünyanın ve ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu dönemin farkındayız. Yaşamın da devam ettiğini göz önüne bulundurduğumuzda, corona virüsten korunma anlamında kamu otoritelerinin uyarıları ve aldığı önlemleri destekliyoruz.

* Tüm imkanlarımızı kamunun aldığı tedbirleri desteklemek ve AVM'lerin bu süreçte güvenli alanlar olma özelliğinin sürdürülebilirliğini sağlamak için seferber ediyoruz.

* AVM'ler olarak kamu sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz. Bu dönemde kazancımızı kaybetme korkusu ile değil; halkımızın sağlığını gözeterek hareket edecek ve onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına yanlarında olmaya, kamu otoriteriyle tam bir uyum içerisinde hizmet vermeye devam edeceğiz. (sozcu)
 
 

avmlerden corona virüsü kararı açılış kapanış saatleri değişti denizli denizlimuhabir denizli haberleri avm