Acıpayam'a can 'Ramazan Kan'

TAKİP ET

Denizli'de kuruluşundan bu yana AK Parti'nin değişik organlarında görev alan Ramazan Kan, partisinden memleketi Acıpayam ilçesinden belediye başkanı aday adayı oldu.

‘Acıpayam’a Can Ramazan Kan’, sloganıyla ilçede seçim çalışmalarına başlayan Ramazan Kan, aday adaylığıyla ilgili hazırladığı başvuru dosyasını da AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’e parti binasında teslim etti.

Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek istediğini belirten Ak Parti Acıpayam İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan, “Acıpayam ilçemiz verimli toprakları, güçlü ekonomisi ve çalışkan insanlarıyla her zaman ön plana çıkmıştır. Belediyecilik anlamında da ilçemizde yapmak istediğimiz çalışmalarımız var.
Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek en büyük hayalim. İlçemden belediye başkanlığına aday adayı oldum.
Belediye başkanı adayı gösterilip, seçimde başkan olarak seçilirsem, ilçemle ilgili hazırladığım projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağım. İlçemizin daha çok hizmet alması, ekonomisinin canlanması, üretimin artması için birçok çalışmanın içinde belediye olarak biz olacağız. İlçemize bağlı tüm mahallelerimizde halkımızı yakından ilgilendiren, sosyal ve kültürel projelerimiz olacak. Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katmak istiyorum” dedi