Acıpayamlı Alperenlerden Hatırlatmalı Açıklama

TAKİP ET

Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Ahmet Ali Özmen, Alperen Ocakları gençlerine ve Türk gençlerine hatırlatma yaparak açıklamada bulundu.

Başkan Özmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Büyük İşler Yapmak,
Büyük İnsanlara Has Özelliktir.
Buradan Müslüman Türk Gençliğine Çağrımız Var.
Abdülhamit Hanın Bir Sözüyle Girelim Konumuza.
Bu Millet İyidir,  Yalnız Bir Kusuru Vardır, Çabuk Unutur.

-Evet Arkadaşlar Çabuk Unutuyoruz,
Unuttuğumuz gibide ne Okuyor Ne Sorguluyor, Nede Araştırıyoruz.
-Ey Türk Genci!! Tarihe Bir Bak.
Senin Ataların Çanakkale’ gibi En Badireli Savaşta Dahi Asla Umudunu Ve Hayellerini Yitirmemiştir. Elinde İmkanları Olmadığı Halde,Kızıl Elmasından Vazgeçmemiştir. Öncelikle Bilinmesi Gereken Şudur ki, Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yoktur. 
 Yüce Rahman Ayetinde Demiyor mu? Kafirlere Kendinizi Asla Dost Zannetmeyin. Onlar Size Asla Dost Olmaz, Takî siz Onların Dinine Girinceye Kadar, Demiyor mu? Ne Kadar Da Doğru Değil mi? 
Onun İçin Asil Türk Milleti, Şöyle Ayağa Kalkıp Bir Silkinmeli, Elinde Olan Beyin Cevherlerini, Bu Ülkenin Öncelikle Bekası İçin, Sonrada Kızıl Elması İçin Çalıştırmaları Gerekiyor. Başka Yol Yok. Elimizdeki  Zeki Gençlerimizin, Devlet Tarafından Korunma  Altına Alınıp,  Değerlendirilmesi Ülkemiz Açısından Oldukça Önemlidir.
Gerekirse Korunmalarını Alperen Ocakları Üstlenecektir. Biz Yeri Ve Rütbesi Ne Olursa Olsun, Milletimize Hizmet İçin Varız. İnanmak Zor İştir Demişti Şehit Başkanım, İnandığınız Zaman Bedel Ödersiniz Demişti.
Evet Biz Bedel Ödemeye Hazırız. Gayemiz, Hedefimiz Türkiye Genelindeki Bu Zeki ama Boş işlerle Uğraşan Arkadaşları Bulup,
 Eğitip, Sonra Bu Arkadaşları Gerektiği Takdirde Ülke Farketmeksizin, Başkentlerinin Orta Yerinde,  Bir Türk Devleti kurabilecek Güce Sahip Konuma Getirip, Yeniden Dünyaya Nizam Verecek Konuma Gelmemiz Şarttır. Buradan Ötelerin Ötesinde Olan, Ebedi Alem Göç Eden, Şehit Lider, Sayın Başkan, Muhsin Yazıcıoğlu’nada Sözümüz Olsun.
Onun hayellerine Hayata Geçirmek İçin Gayret Eden Alperen Bir Gençlik Her Zaman Ocaklarımızdan Veyahut Bu Milletin İçinden Çıkacaktır. Küllenen Alevi Ateşleyeceğiz And Olsun.
Korkaklık Yok, Döneklik Yok, Uyuşukluk Yok."

acıpayam alperen ocakları denizli ahmet ali özmen