Adana'daki yarışmada Denizli'yi gururlandırdılar

TAKİP ET

Denizli'yi Atletizm dalında temsil eden Ersin Kurşunoğlu ve Turgay Baskın Adana'da da katıldıkları yarışta kürsüye çıkarak Denizli'yi gururlandırdılar.

Atletizm Masterler dalında Denizli’yi temsil eden Ersin Kurşunoğlu ve Turgay Baskın hemen her yarışlarında başarı sağlayarak kürsüye çıkıyorlar.

10 Ocak günü Denizli’den giderek katıldıkları Adana Kurtuluş Yarı maratonunda Turgay Baskın 1. Olarak kürsüye çıkarken, Ersin Kurşunoğlu 2. Olarak kürsüye çıktı ve madalyalarını Denizli’ye kazandırdılar.


Yarı Maratonu 1. Olarak tamamlayan Turgay Baskın 50 yaş kategorisinde yarışırken, yarışmayı 2. Olarak tamamlayan Ersin Kurşunoğlu 35 yaş kategorisinde Denizli’yi temsil ettiler.


Yarışma sonrasında Turgay Baskın ve Ersin Kurşunoğlu bu yarışa katılmadan önce çok çalıştıklarını , düzenli olarak antrenman yapıp hazırlandıklarını ve bunun neticesinde kürsüye çıkarak  Denizli’ye Madalya getirmenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.


35 Yaş kategorisinde yarışmayı 2. Olarak tamamlayan Ersin Kurşunoğlu yarışmaya muhtelif kategorilerde 800 sporcunun katıldığını ve bu kadar iyi sporcunun içinden birinci ve ikinci olarak dereceye girmelerinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.


Ersin Kurşunoğlu , benim yarışmaya hazırlanma ve katılmam için tüm fedaye karlığı gösteren Pamukkale Enerji’ye çok teşekkür ederim beni desteklemeye devam ettikçe onlara ve Denizli’ye Madalyalar getirmeye devam edeceğim dedi.


Turgay Baskın ise bu yarışmayı yüzümüzün akı ile bitirdik. Şimdik hedefimiz ise Antalya’da yapılacak olan Runatoli Maratonunda 42. Km yarışarak gene kürsüde yer almak dedi.