Ak Parti'de adaylar netleşmeye başladı

TAKİP ET

Aylardır Denizli gündemini meşgul eden Ak Parti'nin Denizli Büyükşehir , Merkezefendi ve Pamukkale Belediye başkanı kim olacak sorusu netleşmeye başladı.

Resmi olmayan ve kamuoyunda dolaşan söylentilere göreAk Parti’nin  Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Osman Zolan kesinlik kazanırken, Merkezefendi Belediyesi için Ekrem Başer, Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için de Ak Parti il başkanı Yücel Güngör’ün ismi geçiyor.

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, bugün akşam saatlerinde kendi sosyal medya hesabından yaptığı “Durmak Yok Yola Devam” duyurusu ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Osman Zolan’ı işaret etti.

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, o paylaşımında şunları yazdı:

 

“Durmak Yok Yola Devam…

2011 yılından bugüne Denizlimizin gönlünde taht kuran Güler Yüzlü Başkanımız Sayın Osman Zolan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrardan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızdır..

Güzel Denizli’mize hizmetkâr olma yolunda kendilerine başarılar diliyorum..

Birlik Beraberlik ve Kardeşlik içersinde zafer Cumhur ittifakımızın olacaktır..

Denizli’mize Hayırlı Uğurlu Olsun…"

Yücel GÜNGÖR

AK Parti Denizli İl Başkanı

 

Öte yandan; Pamukkale Belediye Başkanı adayı olarak Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi Belediye Başkan adayı olarak Ekrem Başer’in isminin açıklanması bekleniyor.

 

Osman Zolan Ekrem BAşer Yücel Güngör Ak Parti Denizli adayları pamukkale beledİyesİ merkezefendİ beledİyesİ