Ak Parti'de Mehmet Yüksektepe'ye  yeni görev

TAKİP ET

Ak Parti eski Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe'ye yeni görev.

AK Parti Kurucu İl başkanı, 22.Dönem Denizli  Milletvekili Mehmet YÜKSEKTEPE Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Yüksektepe, bugün Genel Merkez’de görevlendirilmiş oldu. Mehmet Yüksektepe’yi ilk katlayanları arasında yer alan Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, kendisine başarılar dileyerek, “AK Parti Denizli  Kurucu İl başkanımız , 22.Dönem Milletvekilimiz Sayın Mehmet YÜKSEKTEPE nin  Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcılığı görevini tebrik ediyor , Görevinde Başarılar diliyorum...” dedi.

MEHMET YÜKSEKTEPE KİMDİR?

20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji...

20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji Bölümünü bitirdi.2001 yılında Denizli AK Parti Teşkilatında kurucu  İl başkanı olarak görev aldı.

2002-2007 Yılları arası Denizli 22.Dönem Milletvekilliği yaptı. Bu sürede Bilişim ve E-Devlet konusunda master yaptı. Daha sonra İşletme Bölümü "Yönetim ve Organizasyon" dalında ikinci mastırını tamamladı. Evli ve İki Çocuk babası.



 

Ak Parti Siyasi ve Hukuki işler başkanı Mehmet Yüksektepe