AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI

TAKİP ET

Belediye başkanlıkları için 50 aday adayının başvurduğu Ak Parti'de, gözler Pazar günü yapılacak temayül yoklamasına çevrildi. Milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimleri ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri oy kullanacak. Aday adaylarını ise şimdiden temayül heyecanı sardı.

AK Parti'de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları dün itibariyle sona erdi. Partide gözler, 26 Kasım Pazar günü ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılacak temayül yoklamasına çevrildi.

 

Denizli’den başvuru yapan toplam 50 belediye başkan aday adayları temayülde ön sıralarda yer almak için çaba sarf edecek. Temayül, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

YENİŞEHİRLİOĞLU DENİZLİ’YE BAŞKANLIK EDECEK

 

Teşkilatlar illerde en doğru adayı belirlemek için çalışmasını gerçekleştirileceği ve dijital ortamda yapılacak olan yoklama sürecini yönetecek komisyon başkanları da belli oldu. Denizli’de gerçekleştirilecek temayülün komisyon başkanlığını AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yapacak.

Üyelerin katılamayacağı temayül yoklamasında milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri oy kullanacak.

 

ZEYBEKCİ, ANTALYA’DA BAŞKANLIK EDECEK

 

 Komisyonların gözetim ve denetiminde yapılacak yoklamada, Türkiye genelinde yaklaşık 160 bin partilinin oy kullanması bekleniyor. Ekim ayında yapılan kurultayın ardından Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Nihat Zeybekci, başkanlığındaki komisyon ise Antalya’da görev yapacak.

 

Denizli Ak Parti temayül yoklaması heyecan belediye başkan aday adayı belirleme