AK PARTİ EGE BÖLGE TOPLANTISI DENİZLİ'DE

TAKİP ET

AK Parti Denizli Teşkilatı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Ege Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yapacak. Toplantı 16-17 ve 18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’nın koordinasyonundaki Ak Parti Ege Bölge Toplantısı’na AK Parti Denizli İl Teşkilatı ev sahipliği yapacak.

                     

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekilleri ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılacağı toplantı Pamukkale Colossae Otel’de gerçekleştirilecek.

                     

Toplantıya 12 Bakan Yardımcısı, Büyükşehir, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, Denizli İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı, İl Yerel Yönetimler Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri, İl Genel Meclis Başkanları katılacak.

                       

Ayrıca; 16.03.2018 Cuma günü saat 16.00’da Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapılacak. Bu toplantıya da Milletvekilleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, 3 Kademe İl ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik kolları Başkanları iştirak edeceklerdir.