Ak Parti Milletvekili Yıldız Horozkentspor'u ziyaret etti

TAKİP ET

Denizli'nın gururu bayan futbol liginde tüm rakiplerini dize getirerek şampiyonluk kupalarının müdavimi Horozkentspor, bu hafta çok önemli bir misafirini ağırladı.

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet yıldız, hafta içerisinde Horozkentspor’u ziyaret ederek başarılar diledi.  Horozkentspor Teknik Direktörü Osman Kıraç ve bayan futbolcularla bir süre sohbet ederek, karşılıklı top oynadı.”

Teknik Direktör Osman Kıraç, Denizli Milletvekili Ahmet yıldız bey’in  Mahalle’de maç var” futbol turnuvası finali sırasında  bayan futbolcuların meclis'te ağırlanması ve Fransa’ da 16 ülkeden 20 takımın katılımıyla düzenlenen özel turnuvaya katılarak Büyükelçilik tarafından ağırlanmasında gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederek, kulübe her zaman destek olduğunu söyledi, teşekkür etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’da kendilerini ağırlayan teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek, “Teknik heyetin desteği ve kızlarımızın gayreti ile Horozkentspor Türkiyeyi ve yurtdışında ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

Girdiği her müsabakadan madalya ve kupalarla ayrılan Denizlimizin gururu kızlarımızın ve kulüplerimizin her zaman yanındayız. Başarılı olan her oluşumun arkasındayız. Futbolcu kızlarımızı ve kulüp yetkililerini kutluyoruz, başarılarınızın daim olmasını dliyorum.” Diye konuştu.

Horozkent teknik kadrosu ve futbolcular Milletvekili Ahmet Yıldız ile aynı karede poz vererek, ziyareti ölümsüzleştirdiler.

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet yıldız Horozkentspor ziyaret