AK PARTİLİLER KAHVALTI DA BULUŞTU

TAKİP ET

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ile kahvaltıda buluştu.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ile biraraya geldi.

                   

Denizli üzerine olumlu istişarelerde bulunulan toplantıda Milletvekili Cahit Özkan, ülke gündemine dair olumlu fikirlerini paylaştı.

                  

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise ilerleyen zamanlar da toplumu güzel günlerin beklediğini vurguladı. Denizli’de gerçekleştirilen eserler üzerinde Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer fikirlerini bir kez daha dile getirdi ve Denizli de refahı sağlamak adına bir konuşma yaptı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ise Denizli de ki yatırımların şehri çok güzelleştirdiğini söyledi.

                   

Konuşmalar ve istişarelerden sonra bu nazik davet için Merkezefendi ilçe başkanı Ekrem Başer’e teşekkür eden Özkan, Dalbudak ve Filiz böyle samimi toplantıların önemine değindi ve iyi temennilerle toplantı sona erdi.