AK SAÇLILAR "İYİ OLACAK" DİYOR

TAKİP ET

Ülkücü camianın Taş Medrese mağdurları, geleneksel hale getirdikleri aylık 'Ak Saçlılar' toplantısının birini daha Tavas'ta Veli Çıtışlı'nın dağ evinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiler.

Eski günleri yad eden, cezaevi hatıralarını ve Ülkücü camianın içinde bulunduğu durumu değerlendiren Ak Saçlılar, 5-6 Mayıs günü Tavas’ta toplanacak olan Türkiye genelinden 200’e yakın Taş Medreselilerin buluşacağı “Türkçülük Bayramı’nda” buluşmak üzere sözleştiler.

Tavaslı Veli Çıtışlı tarafından geleneksel hale getirilen “Ak Saçlılar” toplantısının birisi daha geçtiğimiz Hafta sonu Tavas Veli Çıtışlı Dağ evinde gerçekleştirildi. 30’a yakın Taş Medreseli ülkücü duayen ismin bir araya geldiği toplantıda, günümüz siyaseti irdelenirken, eski hatıraların da dile gelmesi, ülkücü duayenlerin işkence dolu Taş Medrese hatıraları ile hüzünlendiler, ülkücü hareketin içinde bulunduğu durumu değerlendirirken de “Her şey İYİ olacak Allah’ın izniyle” dediler.

Ak Saçlıları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Dağ evinin sahibi Veli Çıtışlı ise, “Değerli Ülkücü ağabeyleri bir arada görmek, onları bir araya getirmek onurunu duyuyorum. Ülkücü hareketin dev isimleri yine birlikte idiler. Pek çoğu mazeret bildirerek gelemediler ama, biz yine de 30’a yakın ağabey ile birlikte olduk. Aylık olarak yaptığımız bu geleneksel toplantıların davamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Bu arada; 3 Mayıs Türkçülük günü kutlamalarına hazırlanan Ak Saçlılar, 5-6 Mayıs 2019 tarihinde bir araya gelmek için kolları sıvadılar. 3 Mayıs tarihinin hafta içine rast gelmesinden dolayı hafta sonunda iki günlük bir toplantı düzenleyeceklerini dile getiren Veli Çıtışlı, “Türkiye genelindeki bütün Taş Medreselileri davet edeceğiz. Muhtemelen 200 Ak Saçlı katılacak. Şimdiden kolları sıvadık” dedi..