"AKP'Lİ, MHP'Lİ ADAY YOK, SADECE İTTİFAK ADAYI VAR"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan il Başkanı Cafer Birtürk, ilçe  ve il Yönetimi,  Merkezefendi belediyesini ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Cafer Birtürk, 2. Başkan Ziya Gökalp, Hakan Çetinkaya, MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Av. Mehmet Altıntaş, il ve ilçe  Kadın kolları başkanları Başkan ve üyeleri Merkezefendi Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundular.



Merkezefendi Belediye Başkanı ve yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu önemli süreçte ittifakının önemi ileride daha iyi anlaşılacaktır. Ülke bekası için elimizi taşın altına koyduk.  Herkesin koyması lazım. Sadece MHP ve AKP’nin koyması yetmez. Dünyada ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve oyuncuları bellidir. Ülke ve millet olarak uyanık olmamız gerekli. Birlik ve dirliğimizi korumalıyız.” diye konuştu.



MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’te konuşmasında, “31 Mart yerel yönetim seçimlerinde AKP ve MHP Cumhur ittifakı kurmuştur. Bu herkesçe malumdur. Seçimlere her iki partinin desteklediği adaylarla girilecektir. Ve şu parti bu parti ayrımı kesinlikle gözetilmeyecek, tüm partililer Cumhur adayının etrafında toplanacak, oy kullanırken Cumhur ittifakı adayına kayıtsız oy verecektir.

Sayın genel Başkanımızın talimatı ve Cumhurbaşkanımızın talimatı bu yöndedir.  Hiç kimse o AKP’li ya da MHP’li diye ayrım yapmayacak. İttifakın aday gösterdiği tüm ilçe ve illerde belirlenen adaylar desteklenecektir. Biz teşkilat olarak çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Ayrımız-gayrımız yok.” diye konuştu.