Aleyna cinayetinde can yakan detay

TAKİP ET

Denizli'de 9 Ocak Cumartesi günü kaldığı apartta yatağında ölü bulunan ve daha sonra İranlı eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlenen Aleyna Yurtkölesi cinayetinin detayları belli olmaya başladı.

Yunus Emre Mahallesi 6422 Sokak’taki apart dairesinde yalnız yaşayan Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Aleyna Yurtkölesi’nden haber alamayan yakınları, cumartesi günü durumu polise bildirdi.


Polis ekipleri, kapıyı çilingir yardımıyla açıp, girdikleri evde Yurtkölesi’ni yatağında hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yurtkölesi’nin hayatını kaybettiği belirlendi.


Polis ekipleri ev içerisinde inceleme yaptı ve güvenlik kamera kayıtlarını kontrol etti. Vücudunda yara ve darp izi görülmeyen genç kızın öldürüldüğü otopside belli oldu.


CİNAYETTE KURYE DETAYI

Yapılan araştırmada genç kızın katilinin İranlı eski sevgilisi Shayan Kheyrian olduğu incelenen güvenlik kameralarından ortaya çıktı.


Aparta girmek için aparttaki diğer komşulara kurye olarak tanıtan Kheyrian, ikinci katta oturan Yurtkölesi’nin evine bu şekilde girdiğini de itiraf etti. Öte yandan Kheyrian’ın ülkeye kaçak yollarla girdiği, 1,5 yıldır da kaçak olarak yaşadığı öğrenildi.
 

denizli yunus emre mahallesi aleyna yurtkölesi shayan kheyrian eski sevgili kurye denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haber