ALİ'DİR NE YAPSA YERİDİR

TAKİP ET

Spor Toto 1'inci Lig 33'üncü haftasında oynanan Denizlispor - Gaziantepspor maçında ağızları açıkta bırakan bir olay yaşandı. Denizlispor sevdası ve çılgınlıkları ile tanınan Amigo Ali lakaplı Ali Demirkaya'nın stada girmeme cezası vardı. Ancak bu ceza Denizlispor sevdasının önüne geçemedi. Maçı izlemek için vinç kiraladı ve taraftarları buradan coşturdu.

Ligde kalma mücadelesi veren ve sahaya mutlak galibiyet için çıkan Denizlispor- Gaziantepspor maçında görenleri şaşırtan olaylarda yaşandı. Herkes maçı büyük bir heyecanla izliyordu o sırada tribünlerin arkasından bir vinç yükselmeye başladı. Kimse o an ne olduğunu anlayamadı ta ki vincin sepetindeki ismi görene kadar. O isim Denizlispor aşığı Amigo Ali lakaplı Ali Demirkaya’dan başkası değildi.

                               

Statta yaşanan olaylara karıştığı için 1 yıl stada girmeme cezası bulunan  Ali Demirkaya, vinç kiralayıp, maçı stat dışından havada sepette izledi. İzlemekle kalmadı oradan taraftarları da coşturdu. Bir süre maçı böyle izleyen Amigo Ali’ye polis müdahale etti. Vincin indirilmesi ile Ali’nin maç keyfide sona erdi.