ALİ İPEK'E HÜZÜNLÜ VEDA

TAKİP ET

Denizlispor'un eski başkanlarından Ali İpek, spor camiası ve sevenleri tarafından ebediyete yolculuğuna uğurlandı.


Denizlispor’da genç yaşından itibaren yönetici, daha sonra da 1990-1992 ve 2006-2010 yılları arasında başkan olarak hizmet veren, 2007-2004 yılları arasında da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nda görev alan Ali İpek, önceki akşam vefat etmişti.



İpek için, Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi’ndeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi ve Külliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi.



Cenaze töreninde İpek’in ailesi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, siyasiler, eski futbolculardan Bahtiyar Yorulmaz, birlikte çalıştığı eski kulüp yöneticileri ve yeşil-siyahlı taraftarlar katıldı.



Kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan İpek’in cenazesi, daha sonra Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.



 KULÜP TESİSLERİNDE TÖREN
Öte yandan Ali İpek için, Denizlispor Kulübü Tesisleri’nde de tören yapıldı. Kulüp Başkanı Ali Çetin, törendeki konuşmasında, İpek’e Denizlispor’a hizmetleri için teşekkür etti.