ALPERENLERDEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

TAKİP ET

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Furkan Gezer Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Gezer mesajında Gönül coğrafyamız başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik ederim" dedi.

Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif etmesinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha görmenin mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını belirten Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer," Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif etmesinin, yıl dönümünün mutluluğu, huzuru ve fazileti ile Mevlid Kandilimizi yaşamanın ve özellikle cuma günümüzle birlikte yaşamanın faziletini yaşadığımız şu mübarek günde, rabbim muhtaçlara çare, hastalara şifa versin. Bu mübarek günde Allah'tan niyaz ettiğimiz husus Türk-İslam coğrafyasındaki mazlumlarımıza çaredir, devadır, şifadır" dedi.
 
 
Türk-İslam Coğrafyasının Mevlid Kandilini kutlayan Başkan Gezer," Böylesine mübarek bir günde küslerin barıştığı, hastaların şifa bulduğu mazlumların dertlerine derman olduğu bir birliktelik dilerim. Gönül coğrafyamız başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik ederim"dedi.
 

alperen ocakları mevlid kandili denizli alperen ocakları denizli furkan gezer