Alperenlerden Örki'ye ziyaret

TAKİP ET

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Başkaya ve Rıdvan Gökçe Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki'yi ziyaret etti.

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan ve beraberindeki ekibi ile birlikte Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ederek Alperen Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan, “Denizlimizin en büyük ilçesi olan Pamukkale Belediyemizi ziyaret ettik. Başkanımız Avni Örki’ye yoğun programında bizleri kabul ettiği ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Pamukkale ilçemizde gençlerimiz adına yapacağımız çalışmalarımız olacak ve birçok alanda gençlerimiz geleceğimizdir şiarıyla çalışmalarımız olacak. Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımızında söylediği gibi, Biz Alperenler bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar olan bir neslin imanla, güncel teknolojiyi bir arada götüren bir neslin temelini inşa edeceğiz.

Bu konuda Pamukkale Belediyemizin bizlere her zaman destek vereceğini, gençlere ve geleceğe önem veren başkanımız Avni Örki’nin de bu konuda her zaman yanımızda olacağının farkındayız. Kendilerine ve tüm Pamukkale Belediyesi personeline çok teşekkür ederiz” dedi.

Ziyarette Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye plaket hediye ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan Avni örki ziyaret