ALTINORDU MAÇINI BAYARSLAN YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizlispor'un Spor Toto 1. Lig'de yeni teknik adamı Kemal Kılıç ile çıkacağı ilk karşılaşma olan Altınordu maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.

AltıTürkiye Futbol Federasyonu, hafta içinde oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre yeni teknik direktörü Kemal Kılıç yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Denizlispor’un Altınordu ile deplasmanda oynayacağı maçın hakemi İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Volkan Bayarslan olacak.

 

28 Mart 2023 Salı günü İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak olan maçta yine İstanbul bölgesinden Erdem Bayık ve Oğuz Kağan Çalışır yardımcı hakemlik, Eskişehir bölgesinden Turgut Doman ise 4. Hakem olacak.

 

Orhan Erdemir’in gözlemci olacağı maçta TFF temsilcileri ise Serkan Yurdabak, Levent Kantar ve Mustafa Hakan Bektaş olacak. Öte yandan Denizli Bölgesi B Klasman yardımcı hakemi İbrahim Ethem Potuk, 29 Mart 2023 Çarşamba günü TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanacak olan Kuzey Marmara Arnavutköy Bld. Gençliskpor – Menemen Futbol Kulübü maçında bayrak kaldıracak. Denizli Bölgesi TFF Temsilcisi Mustafa Pektaş ise yine aynı lig ve grupta Çarşamba günü oynanacak olan Somaspor – Anagold Erzincanspor maçında TFF’yi temsil edecek.

Spor Toto 1. Lig’de 29. Hafta maçlarında görev alacak olan hakemlerin isimleri şöyle;

28 Mart 2023 Salı

Saat 14.30 Dyoex Boluspor – Yılport Samsunspor (Kadir Sağlam)

Saat 17.00 Altınordu – Denizlispor (Volkan Bayarslan)

Saat 17.00 Pendikspor – Ankara Keçiörengücü (Yiğit Arslan)

29 Mart 2023 Çarşamba

Saat 13.30 Beyçimento  Bandırmaspor – Bodrumspor (Gürcan Hasova)

Saat 16.00 Çaykur Rizespor – Manisa FK (Oğuzhan Aksu)

30 Mart 2023 Perşembe

Saat 17.00 Erzurumspor – Altay (Burak Olcar)

Saat 20.00 Sakaryaspır – Eyüpspor (Burak Pakkan)

Altınordu Denizlispor