AMATÖR SPOR CAMİASININ ACI KAYBI

TAKİP ET

Denizli'nin amatör spor camiasının sevilen isimlerinden Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin eski başkanı Fatih Salmansar geçirdiği kalp krizi sonra yaşamını yitirdi. Salmansar'ın cenazesi bugün saat 14.00'de Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Denizli’de amatör futbol camiasının sevilen isimlerinden biri daha hayatını kaybetti. Yıllarca Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanlığı yapan amatör ve profesyonel maçlarda saha komiseri olarak görev yapan Fatih Salmansar (68) dün geçirdiği kamp krizi sonrası Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Geceyi yoğun bakım ünitesinde geçiren Salmansar, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Vefat haberi Denizli amatör spor camiasını yasa boğan Fatih Salmansar’ın cenazesi bugün saat 14.00’de Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Denizli’de yıllarca saha komiseri olarak görev yapan ve Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanı olan Salmansar, bir süre önce yaş haddi nedeniyle görevini Levent Karakılıç’a devretmişti.

www.denizlimuhabir.com ailesi olarak Fatih Salmansar’a Allah’tan rahmet, spor camiasına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Fatih Salmansar Amatör vefat