Anneler Günü'nde en anlamlı ziyaret

TAKİP ET

Denizli'nin Kale İlçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Kadir Özsoy, Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Cayabak ile birlikte anneler günü nedeniyle ilçede yaşayan şehit annelerini ziyaret etti.

Denizli’de Anneler Gününde şehit anneleri unutulmadı. Kale İlçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Kadir Özsoy, Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Cayabak ile birlikte anneler günü nedeniyle ilçede yaşayan şehit annelerini ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Kale İlçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Kadir Özsoy, Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Cayabak ilk olarak 1995 yılında Kuzey Irak’ta Zaho bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Veysel Pekakça’nın Demirciler Mahallesindeki evinde şehit annesi Ümmühan Pekakça’yı ziyaret ederek çiçek verdi.

Daha sonra Hakkari Çukurca’da 1995 yılında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Sadık Sağınç’ın Gölbaşı Mahallesi’nde yaşayan annesi Melek Sağınç’ı ziyaret eden BBP İlçe Başkanı Kadir Özsoy, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimizdir.

Anneler günü nedeniyle şehit annelerimizi ziyaret edip hayır dualarını almak istedik. İlçemizdeki iki şehit annemizi evlerinde ziyaret ederek ellerini öptük gönüllerini aldık. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun” dedi.

Alperen Ocakları Başkanı Cayabak’ta, “Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Anneler, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır.

Kale ilçemizdeki şehit annelerimizi anneler gününde yalnız bırakmak istemedik. Şehitlerimizin bizlere emanetleri annelerini evlerinde ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, dünyanın en yüce sorumluluğunu yerine getiren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, eli öpülesi annelerimize mutlu, sağlıklı bir hayat diliyorum” dedi.
 

 

Mehmet Cayabak şehit annesi