Antrenman Programıyla İlgili Önemli Uyarı

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, antreman saati almak isteyen Amatör spor Külüpleri yetkililerinin 3 Ağustos tarihine kadar müracaatta bulunmaları uyarısında bulundu.

Başkan Feyyaz Ceşen, kuluplere bu konuda yaptığı duyurusunda şunları söyledi:

"2018-2019 Futbol Sezonunda Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme, U19, U17 ve U15 Liglerine katılacak İl merkezimizde ki kulüplerimizin antrenman saati alabilmeleri için sahaların ait olduğu kuruma en geç 3 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Merkezefendi İlçesinde bulunan Akkonak Dr. Samim Gök ve Şirinköy Sahaları için müracaatlar Merkezefendi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacaktır.

Karşıyaka Saraçoğlu Sahası için müracaatlar Pamukkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

İlbade ve Akvadi sahalarının antrenman talepleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yapılacaktır.

Doğan Demircioğlu Sahası için Denizlispor Kulübüne ( Doğan Demircioğlu Tesisleri içerisine) müracaat edilecektir.

Akkonak Dr. Samim Gök ve Karşıyaka Saraçoğlu Sahalarında Temmuz ayından Ekim ayının sonuna kadar bakım çalışmaları olması nedeniyle bu Sahalar için talepte bulunacak kulüplerimize, bakım çalışmaları tamamlana kadar en yakın sahalarda antrenman saati verilecektir.

Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme, U19, U17 ve U15 kategorilerinin dışında ki kategoriler için antrenman talep dilekçelerinin verileceği tarihler liglerin başlangıç tarihlerinden önce kulüplerimize duyurulacaktır.

3 Ağustos 2018 Cuma günü müracaatlar son bulacağından kulüplerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına müracaatlarını belirtilen tarihe kadar yapmalarını önemle rica ederiz."