Araçta mahsur kaldılar

TAKİP ET

Bugün Denizli'de başlayan yağmur, şehrin bir çok ilçesinde  ve il merkezinde  etkili oldu.

 Kısa süreli sağanak halinde yağan yağış sonrası, yollar çöktü, evleri su bastı, Buldan-Güney arasında ise bazı vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.

Yağmur sonrası şehrin bir çok noktasında sel baskınları yaşandı. Yağmur öncesi oluşan rüzgarda bazı evlerin çatılarındaki kiremitler uçtu. Başlayan yağmurla birlikte bir çok ilçede yollar suyla kaplandı.



Merkezefendi ilçesinde özellikle, bazı evleri su bastı. Çöken yollarda bir çok araç toprağa gömüldü. Buldan-Güney ilçeleri arasındaki yağışta ise 3 araçta 7 kişi mahsur kaldı, imdatlarına Denizli Büyükşehir itfaiye ekipleri yetişti.

Araçlardaki çocukları kucaklarına alarak çıkaran itfaiye ekipleri araçları güvenli bölgelere çekti, içerisinde kalan vatandaşları da başka araçlara bindirerek güvende olmalarını sağladı.

İlçede öğleden sonra etkili olan şiddetli yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Öte yandan; Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler de su basan iş yeri ve evlerde tahliye çalışması yaptı.
 
 

sel baskını mahsur kaldılar denizli muhabir denizli muhabir denizlimuhabir