ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

TAKİP ET

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir apartman dairesinde uyuşturucu ticaretinden kaynaklandığı iddia olunan kavgada bıçaklanan kişi hayatını kaybetti.


HABER MERKEZİ 

(AA.) -Alınan bilgiye göre, Eray Kaplan (55), Sırakapılar Mahallesi Yeşilköy Caddesinde bulunan bir apartmanın 4. katına Umut Y. (21) ile tartıştı.

Dairede çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Umut Y, Eray Kaplan'ı bıçakladı.
Umut Y'nin aynı evde kaldıkları arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hakkında arama kararı bulunan Umut Y, olay yerinden kaçarken, durumu ağır olan Eray Kaplan, sağlık ekiplerinin evde yaptığı müdahaye rağmen yaşamını yitirdi.

Eray Kaplan'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Umut Y'nin yakalanması için çalışma başlatırken, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Umut Y. ile diğer arkadaşlarının tuttukları dairede uyuşturucu ticareti yaptıkları, tartışmanın uyuşturucudan kaynaklandığı öğrenildi.

arkadaŞini biÇaklayarak ÖldÜrdÜ arkadaş cinayeti