AS BAŞKAN ERBİL'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

TAKİP ET

Denizlispor Kulübü Taraftarlardan Sorumlu As Başkan Ramazan Erbil taraftarlara çağrı yaptı. Takımın Göztepe ile yapacağı hazırlık karşılamasına tüm taraftarları davet eden Erbil biletlerin 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki gezici stero aracında satışta olduğunu ifade etti.


Denizlispor Kulübü Taraftarlardan Sorumlu As Başkan Ramazan Erbil, milli maç  ve seçim nedeni ile lige 2 hafta ara verildiğini belirterek, adım adım şampiyonluğa giden takımımızın çalışmalarına hazırlık maçı ile hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

        


Erbil,” Takımımız çarşamba günü saat 19:00 da Denizli Atatürk Stadyumu’nda süper lig ekiplerinden Göztepe ile hazırlık maçı yapacak. Yapacağımız bu hazırlık maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Maçın biletlerini Denizlispor gişelerinden, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda bulunan gezici stero aracımızdan alabilirsiniz. Takımımız iyi bir hava yakaladı inşallah sezon sonu süper lige direk çıkan ilk takım biz olacağız. Onun için benim taraftarlarımızdan isteğim takımımıza sahip çıksınlar. Önce hazırlık maçında sonra da Altay maçında stadyumu şölen havasında doldurmalarını istiyoruz” dedi.