AS kadro tatile çıktı, ŞİMDİ SIRA GENÇLERDE

TAKİP ET

TFF 1.ligden 2.lige düşmesi kesinleşen Denizlispor'da, 6 oyuncuya teknik heyetin raporu doğrultusunda sezon sonuna kadar izin verildi. Kulüpten yapılan açıklamada 23 Nisan Pazar günü Bodrumspor deplasmanına gidicek olan horozda, alt yapıdan14 futbolcu kadroya dahil edildi.

Ligin dibine demir atarak 2.lige düşen Denizlispor'dan yapılan açıklamada şunlara yer verildi," Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda profesyonel takım oyuncularımız Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Çeçenoğlu, Hakan Çinemre, Muhammet Gönülaçar, Emre Sağlık ve Asım Hamzaçebi'ye sezon sonuna kadar izin verilmiştir. Takımımızda, cezalı olan Kevin Mayi ile sakatlıkları bulunan Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen ve Özer Özdemir forma giyemeyecek." ifadelerine yer verildi.

 

ALT YAPIDAN 14 FUTBOLCU


Açıklamanın devamında ise "Spor Toto 1.Ligin 34.haftasında 23 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bodrumspor maçı kadrosuna altyapıdan 14 oyuncumuz dahil edilmiştir. Takımımız Yarın (Cumartesi) Haluk Ulusoy Tesislerinde yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayarak öğle saatlerinde Bodrum'a hareket edecektir" denildi.

denizlispor 2.lig