Aşı'da normale dönüldü

TAKİP ET

Denizli'de Kurban bayramı tatili süresince izinli olan vatandaşlar aşılanmak için hastanelere yoğun talepte bulununca, aşı için randevusuz giden vatandaşlar uzun süre kuyrukta beklememeleri için geri çevriliyordu. O geri çevirme problemi bugün itibariyle  bitti. Hastaneye giden herkese bugünden itibaren aşı yapılmaya başlandı.


Denizli il Sağlık Müdürü Berna Öztürk, aşılamada en iyi iller arasında olan Denizli’nin aşılamadaki aşırı yoğunluk nedeniyle randevusuz hastaları geriye çevirdiğini, bugün itibariyle aşılamanın normal seyrine döndüğünü, hastaneye gelen herkese aşı yapıldığını söyledi.

Denizlimuhabir.com’un sorularını cevaplayan il Sağlık Müdürü Berna Öztürk, gazetemize şu açıklamayı yaptı:  “Bayram dönüşü hastanelerimizdeki randevu yoğunluğundan dolayı randevusuz gelenler çok beklemesinler diye böyle bir yola başvuru yaptık.

Bugünden itibaren Hastanelerimize başvuruda bulunan tüm vatandaşlarımıza aşı yapmaya başladık.  Hastanelerimizde ve sahada da aşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sağlık Bakanımızın da dediği gibi, tüm vatandaşlarımız aşı için randevulu veya randevusuz başvuru yapabilir. Şılamada sorun yok.” diye konuştu.
 

Denizli Sağlık müdürü berna öztürk aşı aşılama denizli denizlimuhabir