ASKF BAŞKANI CEŞEN: "BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ"

TAKİP ET

DASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, tüm amatör spor camiasını 17 Mart'ta gerçekleştirecekleri genel kurula davet ederek, "Bugün bizim bayramımız olacak. Hep birlikte amatör sporumuzu geleceğe taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Pandemiden dolayı genel kurullarını erteleyen Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF), 15. Olağan Genel Kurulu'nu 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 14.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapacak. DASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, tüm amatör spor camiasını 17 Mart'ta gerçekleştirecekleri genel kurula davet etti.

Denizli'de amatör sporun gelişmesi için uzun yıllardır mücadele ettiklerini kaydeden Ceşen, "Bugüne kadar amatör kulüplerimize daha iyi şartlarda hizmet verebilmek, gelecek nesillerimizin sporla iç içe yaşaması için var gücümüzle çalıştık. Tüm camia olarak verdiğimiz bu mücadele ile çok daha iyi şartlara kavuştuk" dedi.

Kongrelerini gerçekleştireceği 17 Mart 2021 Çarşamba günü için "Bugün bizim bayramımız olacak" diyen DASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, "İnşallah bugünden sonra da amatör sporumuzu hep birlikte geleceğe taşımaya devam edeceğiz" dedi.

"Hayallerimiz, hedeflerimiz var"

DASKF Başkanı Ceşen, konuşmasını şöyle sürdürdü: " Hayallerimiz, hedeflerimiz var. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de hiçbir sorumluluktan kaçınmadan tüm ekibimizle birlikte elimizi, kolumuzu, tüm gövdemizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.

Şehrimizde amatör sporu bir adım daha ileriye götürmek için canla başla çalışacağız. Denizlimiz amatör sporun başkenti olmaya devam edecek. Bu kongrede son 12 yıldır yönetimimde yer alan sayın Ayşe Sarıkaya da aday oldu. Kendisine de başarılar dilerim. Bu kongre sonunda kazanan Denizli amatör ailesi olacaktır" dedi.

Pandemi ile birlikte ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini kaydeden DASKF Başkanı Ceşen, "İnşallah bir an önce bu illetten kurutulup sahalarla yeniden buluşuruz" temennisini paylaşarak kulüpleri için büyük fedakarlıkta bulunan kulüp başkanları, yöneticiler, sporcular ve emek veren herkese teşekkür etti.

Yapılacak olan genel kurulda Feyyaz Ceşen’in listesinde yer alan isimler şu şekilde; Ahmet Aytekin, İlhan Üşür, Çağatay Bostancı, Mesut Bacıkoğlu, Ünal Coşkun, Mehmet Kabakçı, Kenan Şenel, Ayhan Özel, Abdülbaki Aras, Ahmet Soyel, Ali Sayıntürk, Mesut Kaygısız, Recep Dayı, Mert Sütçü ve Yaşar Kaçar. Öte yandan kongreye pandemi tedbirleri nedeniyle misafir kabul edilmeyeceği bildirildi.

askf başkani ceşen: ugün bi̇zi̇m bayramimiz denizlimuhabir denizli feyyaz ceşen