ASKF'DE CEŞEN DE ADAY

TAKİP ET

Denizli'deki amatör futbol kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 4 Temmuz 2023 günü yapılacak olan olağan genel kurulu öncesi, önceki başkan Feyyaz Ceşen de aday oldu.

Yaşanan koronavirüs pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılması gereken Denizli ASKF Genel Kurulu 2021 yılının Mart ayında gerçekleşmişti. Bu nedenle 2023 yılında olağan genel kurul yapılma zorunluluğu vardı.

 

Denizli ASKF’nin olağan genel kurulunun 4 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşeceği açıklandı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 14.30’da başlayacak olan genel kurul öncesi adaylar ortaya çıkmaya başladı.

 

Denizli amatörünün önemli isimlerinden olan ve 4 dönem Denizli ASKF Başkanlığı’nın yanı sıra, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurul üyeliği ve TFF Genel Kurulu delegeliği gibi önemli görevleri de uzun yıllar yapan Feyyaz Ceşen, 1 dönem aradan sonra yeniden başkan olmak için kolları sıvadı.

 

Mevcut yönetimle birlikte farklı isimlerin adaylığını açıklamasından sonra gözler Feyyaz Ceşen’e çevrilmişti. Kulüp yöneticileri ve delegelerinin yeniden başkan olması için baskı yaptığı Ceşen ısrarlara kayıtsız kalamadı. Tecrübeli futbol adamı Ceşen, ASKF Başkanlığı için aday olmaya karar verdi.

 

Denizli amatör camiası için önemli projelere imza atan ve hem TFF hem de TASKK’ta yıllarca görev alan Ceşen, yönetim kurulunda yer vereceği isimleri belirleme çalışmalarına devam ediyor. Ceşen’in konuyla ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapması bekleniyor.

 

feyyaz ceşen denizli askf